Website ontwikkeling

Website Ontwikkeling

Een perfecte & professionele website

Ontwikkeling van websites

Je wil je graag bewijzen in je branche. En om je te bewijzen heb je allereerst overtuigingskracht nodig. maar het is meer dan alleen overtuigingskracht. Naast mensen te overtuigen wil je gewoon dé perfecte, professionele website hebben die aansluit binnen de branche. Hierdoor kun je ook zeker scoren bij jouw klanten en concullega’s. Maar een website is meer dan dat. Via jouw professionele website wil je namelijk je klanten binnen halen en zodoende jouw producten of diensten verkopen aan anderen.Bij meraki Development zijn we gespecialiseerd in het maken van professionele websites. Of het nu gaat om een website met een hele simpele lay-out of juist met ontzettend veel functies. Wij gaan het maken van jouw website niet uit de weg. Sterker nog. We denken graag met je mee en bieden je zelfs extra mogelijkheden aan om jouw professionele website nóg unieker en beter te maken dan dat je ooit zelf in gedachten had.

Originele content

Naast het maken van een perfecte lay-out voor jouw bedrijf en het aanmaken van een aantal pagina’s helpen we je graag nog een stap verder. We werken samen met verschillende tekstschrijvers die jouw professionele website ook nog eens kunnen voorzien van de juiste tone-of-voice en jouw klanten op de juiste manier kunnen aanspreken in een stijl die bij jouw merk of product past.

Geoptimaliseerde SEO

Maar het hebben van een mooie website met veel content is natuurlijk één ding. Maar het is lang niet alles. Want wie wil verkopen moet ook hoog ranken in Google en andere zoekmachines. Naast het simpelweg bouwen en schrijven van tekst zijn we gespecialiseerd in het gebruik SEO en kunnen je zodoende een perfecte website afleveren.

Zo bouwen we samen met jou een website:

 • Stap 1
  We maken een afspraak. Bij ons op kantoor of ergens anders. Tijdens deze afspraak gaan we kijken hoe we jou kunnen helpen aan een fantastische en professionele website. Maar voordat we die kunnen bouwen moeten we je nog iets beter leren kennen.
 • Stap 2
  Tijdens onze afspraak willen we zoveel mogelijk leren over jou en jouw bedrijf. Wat zijn de dingen waar jij je mee bezighoudt en waar staat het bedrijf voor? Daarnaast pakken we de zaken gelijk op en denken we met je mee. Aan het einde van het gesprek heb jij al een schets van jouw mogelijke website.
 • Stap 3
  Na ons gesprek is het voor ons tijd om weer richting kantoor te gaan. Samen met onze webdevelopers stellen we een offerte voor je op. Zij zijn uiteindelijk de mensen die het moeten gaan doen, en zij weten hoeveel werk het is. Wanneer de offerte geaccordeerd is gaan ze aan de slag met het bouwen.
 • Stap 4
  Jouw eigen professionele website is klaar om gelanceerd te worden. Je hebt in de afgelopen tijd al meerdere keren een preview gehad en nu is tijd dat iedereen jouw website kan gaan bekijken. Niet alleen je vrienden, familie en kennissenkring. Ook de rest van de wereld weet jouw bedrijf straks nog beter te vinden.