Over ons

Meraki Development

Wij zijn een jong bedrijf dat uitsluitend werkt met ervaren mensen. De meeste ontwikkelaars op softwaregebied die bij Meraki Development aan de slag gaan hebben meer dan zeven jaar ervaring.
Ons bedrijf

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat jij tevreden bent met het resultaat

7Jaar ervaring in development

Meer over onze succesverhalen

Meraki Development is een relatief jong bedrijf in de markt. Maar de leeftijd van het bedrijf laat jou niet in de kou staan. Ondanks het feit dat we pas een korte periode bestaan als bedrijf werken we met ervaren mensen. De meeste ontwikkelaars op softwaregebied die bij Meraki Development aan de slag gaan hebben meer dan zeven jaar ervaring. Ervaring is dus geen probleem voor ons.

Daarnaast vinden we het bij Meraki Development ontzettend belangrijk dat jij tevreden bent met het resultaat dat we je bieden. Ben je, om welke reden dan ook, niet tevreden? Laat het ons dan meteen weten. Samen kijken we hoe we de situatie dan verder kunnen aanpakken en oplossen. Een website, mobiele applicatie of webapp is namelijk een visitekaartje. Het moet er mooi uitzien en het moet goed werken, anders werkt het averechts.

Waar wij goed in zijn

App-ontwikkeling
Websiteontwikkeling
Ontwikkeling van webapplicaties
IoT