Ontwikkeling van een webapplicatie

Ontwikkelen van webapplicaties

Versnel je bedrijfsprocessen

Ontwikkeling van webapplicaties

Jouw ideale webapplicatie bouwen we natuurlijk niet alleen. We dit samen met jou. Maar om je toch een klein beetje een beeld te geven over hoe dit precies in zijn werk gaat hebben we een stappenplan opgesteld. Dankzij dit stappenplan heb jij alvast een idee hoe we bij Meraki Development jouw webapplicatie vorm gaan geven.

 • Stap 1
  We maken een afspraak. Bij ons op kantoor of wij komen bij jou, dat maakt niet uit. Samen bespreken we de huidige manier van werken binnen het bedrijf en maken we een lijst met applicaties die nodig zijn om het werk goed en efficiënt uit te voeren.
 • Stap 2
  We denken en praten samen alvast over een mogelijke lay-out van de webapplicatie. Hierbij staat natuurlijk eenvoud en gebruikersgemak voorop. We maken een logische indeling op papier en denken er vast over na of dit de oplossing gaat zijn voor jouw bedrijf.
 • Stap 3
  We nemen afscheid van elkaar. Wij gaan aan de slag om een offerte voor je te maken, dit doen we samen met de mensen die jouw webapplicatie gaan maken. Zij zijn uiteraard de personen die er verstand van hebben en weten hoeveel tijd er in het bouwen van jouw webapplicatie gaat zitten.
 • Stap 4
  Wanneer jij akkoord geeft op de door ons opgestelde offerte gaan we voor je aan de slag. We houden je gedurende het maken van de applicatie natuurlijk op de hoogte en laten je regelmatig een preview zien. Ook krijg je de mogelijkheid om, wanneer het zo goed als af is, de applicatie te gebruiken en te testen. Dit doen we voordat we de webapplicatie volledig uitrollen. Want er is natuurlijk niets zo vervelend als het niet optimaal werken van een systeem dat constant gebruikt moet worden.