App ontwikkeling

App Ontwikkeling

iOS & Android

Ontwikkeling van applicaties

Een eigen applicatie. Welk bedrijf wil dat nou niet? Een eigen applicatie is namelijk een visitekaartje. Of je een applicatie wil gebruikten voor externe klanten of juist voor het automatiseren van interne zaken., bij ons is het allemaal mogelijk. Omdat het belangrijk is dat alles goed werkt, zowel voor je eigen personeel als voor externe klanten, is het ontzettend belangrijk om jouw applicaties voor zowel iOS als Android te laten bouwen door een ervaren applicatiemaker. Bij Meraki Development zijn we gespecialiseerd in het maken van applicaties. Maar hoe gaat het maken van jouw eigen applicatie bij Meraki Development nou eigenlijk precies in zijn werk? We nemen je graag mee door de stappen.

Zo bouwen we samen met jou een app:

 • Stap 1
  We spreken samen af om de zaken goed door te spreken. Dit kan bij ons op kantoor, waar we al onze specialisten hebben of ergens. Onder het genot van een goede kop koffie bespreken we onder andere wat soort bedrijf je hebt en wat je wilt bereiken met de applicatie.
 • Stap 2
  Terwijl we met jou in gesprek zijn over hetgeen dat je wilt gaan bereiken met de applicatie en het type bedrijf dat je hebt, beginnen wij alvast na te denken over wat er mogelijk is. Uiteraard hebben we het ook even over de lay-out. We denken gelijk met je mee en maken tijdens ons vrijblijvende gesprek, een eerste schets van hetgeen waar wij aan zitten te denken.
 • Stap 3
  We nemen eerst even afscheid van elkaar. Wij gaan weer richting kantoor en stellen een offerte voor je op. Dit doen we samen met de mensen die jouw applicatie gaan maken. Zij weten namelijk als geen ander wat er moet gebeuren. Bij het opstellen van die offerte houden we rekening met alle mogelijke kosten.
 • Stap 4
  Wanneer de offerte geaccordeerd is door jullie gaan we aan de slag. We beginnen dan met het maken van de applicatie. Natuurlijk kun je tussendoor regelmatig update verwachten vanuit de personeelsleden die bezig zijn met het maken van de app. Daarnaast komt er zelfs een moment dat je er alvast even mee kunt spelen.
 • Stap 5
  De applicatie is klaar voor lancering. Je hebt er al flink mee mogen spelen en alles werkt naar behoren. Dit is het punt waarop iedereen de applicatie uit de App Store of Google Play Store mag gaan downloaden.